site_header
Diensten

Diensten

Timmerwerk

topTimmerwerk

De Timmerende Leeuw voert al uw timmerwerk vakkundig voor u uit, van (inbouw)kasten tot tuinmeubelen van steigerhout, van trappen tot kozijnen en deuren. Er is een ruime keus aan materialen en wij geven u graag advies over houtsoorten en andere materialen die het meest geschikt zijn voor uw specifieke opdracht. Wij maken uw timmerwerk precies op maat, aan de hand van uw wensen en budget. En we gaan voor een mooi eindresultaat!

Alarm en camerasystemen

topAlarm en camerasystemen

Wilt u zeker weten dat uw woning of bedrijfspand met uw kostbare bezittingen optimaal beveiligd is? Als erkend installateur staat De Timmerende Leeuw garant voor de vakkundige installatie van al uw alarmsystemen en camerasystemen. Voor alarmsystemen werken we met merken als Jablotron, Bentel Security en Scantronic. Wij leveren en monteren deze systemen vakkundig. Deze systemen zijn zowel bedraad als draadloos leverbaar. Ook voor camerabeveiliging bent u bij ons aan het juiste adres. Voor elke situatie is er wel een oplossing te realiseren. Wij werken met merken als Eneo, CP Plus en nog vele andere.

Verbouwing

topVerbouwing

Wilt u een grotere woonkamer, een dakkapel of een Veranda in de tuin? Dit zijn zomaar een paar voorbeelden van verbouwing. De Timmerende Leeuw kan elke verbouwing volledig voor u organiseren en uitvoeren, van een aanbouw aan uw woning of bedrijfspand tot het renoveren van de badkamer of het trappenhuis. Ook de afwerking van uw verbouwing – zoals dakwerk, stucwerk en schilderwerk – wordt door vakspecialisten uitgevoerd. Dat alles uiteraard in goed overleg met u als klant.

Nieuwbouw

topNieuwbouw

De Timmerende Leeuw voert door heel Nederland bouwprojecten uit die gericht zijn op nieuwbouw en verbouwing van oudere panden. Daarbij hebben wij ons gespecialiseerd in zogenaamde 'turnkey-projecten', ofwel panden die sleutelklaar worden opgeleverd. Ook als u voor cascobouw kiest, verzorgen wij graag het hele bouwproject, zowel de cascobouw (ruwbouw) als de afbouw, dus van sloopwerk tot timmerwerk en schilderwerk: alles naar wens van de klant.

Dakbedekking

topDakbedekking

- Alle voorkomende werkzaamheden op platte daken in zowel bitumineuze (dakleer), EPDM en kunststof dakbedekkingen

- het leveren en aanbrengen van houten dakbeschot

- het leveren en aanbrengen van diversen soorten boeiboorden in zowel kunststof als hout
- voor alle voorkomende zinkwerken

- het leveren en aanbrengen van alle soorten isolatiematerialen zoals b.v. eps, pir, steenwol,xps

- het verhelpen van lekkages
- het plegen van onderhoud aan daken en dakgoten

- het aanbrengen van diversen bestratingen of vlonders in zowel hout als kunststof

Latex muurverf spuiten (airless)

topLatex muurverf spuiten (airless)

Bij het aanbrengen van spuitwerk wordt gebruik gemaakt van een airless spuitmachine die snel en nauwkeurig werken mogelijk maakt.
Met een roller drukt men vaak de ruimtes in de muur vol met verf maar als men de muur heeft gespoten, blijft de originele structuur behouden.
Geschikt voor muren en plafonds in zowel nieuwe als bestaande woningen Ook bedrijfshallen en kantoren met grote oppervlaktes zijn voor ons geen probleem!

Hiermee is het mogelijk om grote ruimtes fraai en strak af te werken.
Een bijkomend voordeel is dat de verf snel droog is.
Daarnaast is het ook mogelijk om kozijnen, deuren, trappen keukens, radiatoren, luiken of andere onderdelen te spuiten. Het effect verbluffend!
Afhankelijk van uw persoonlijke situatie wordt bekeken of het voor u geschikt is.

Wij beschikken over professionele Graco airless pompen om een hoge kwaliteit te kunnen garanderen.

De Timmerende Leeuw

Groenstraat 78
4841BE Prinsenbeek

Contact

+31 (0)655 116 681
detimmerendeleeuw@outlook.com

Onze service

• Verbouwen
• Nieuwbouw
• Renovatie
• Restauratie