site_header
1 2 3 4
Altijd paraat voor de klant

Altijd paraat voor de klant

Zoals u van een professioneel bouwbedrijf kunt verwachten, bouwen en verbouwen wij exact naar wens van de klant. Of het nu gaat om een woning, kantoorpand of productiehal: ons bedrijf staat voor duurzaamheid en kwaliteit. Voor grote projecten schakelen we een team van vakspecialisten in, waarbij De Timmerende Leeuw de regie houdt en uw aanspreekpunt is voor alle werkzaamheden. Wij geven onze klanten graag advies, we denken mee met uw budget en we hebben geen 9-5 mentaliteit. Kortom, WIJ zijn er voor U!

Op onze website vindt u beknopte informatie over onze diensten. Wilt u meer weten of wilt u vrijblijvend een offerte van ons ontvangen, neem dan contact met ons op.
Van nieuwbouw tot alarmsysteem

Van nieuwbouw tot alarmsysteem

Heeft u een aannemer nodig? Zoek niet verder, u heeft ons al gevonden! Welkom bij De Timmerende Leeuw in Prinsenbeek, ervaren aannemer en bouwbedrijf. Naast onze specialisatie als allround timmerbedrijf kunt u ons inschakelen voor nieuwbouw, verbouwingen, het spuiten van latex muurverf en klussen in en om het huis. Als erkend installateur kunnen wij u ook van dienst zijn met het monteren van alarmsystemen en camerasystemen.

De Timmerende Leeuw werkt voor particulieren en bedrijven in heel Nederland, maar vooral binnen 50 kilometer rondom Prinsenbeek, Breda en Etten-Leur.

De Timmerende Leeuw

Groenstraat 78
4841BE Prinsenbeek

Contact

+31 (0)655 116 681
detimmerendeleeuw@outlook.com

Onze service

• Verbouwen
• Nieuwbouw
• Renovatie
• Restauratie